Modern Nederland

Directe Digitale Democratie

Met één druk op de knop bepaal jij de toekomst.

Na de landelijke politieke Tweede Kamer verkiezingen in maart 2021 is het mogelijk om digitaal te stemmen op landelijke onderwerpen. Via de smartphone, tablet, laptop en pc bepaal jij met één druk op de knop of een landelijk onderwerp wordt doorgevoerd of niet. Uiteraard eerst via een stem waardigheid ronde. Via de stem waardigheid ronde bepaalt stemmend Nederland of het betreffende landelijke onderwerp stem waardig genoeg is voor een officiële stemronde.

Digitaal stemmen werkt heel simpel. Je logt in via het online platform of via de App. Na het inloggen zie je een overzicht van de landelijke onderwerpen. Elk onderwerp heeft een deadline datum (een uiterste datum om jouw stem uit te brengen). Voor meer inhoudelijke informatie klik je op het betreffende onderwerp. Bij de inhoudelijke informatie worden de voor en tegens weergegeven, de kosten en de baten, het proces, de eventuele maatregelen en de duur van de eventuele doorvoering van het betreffende onderwerp.

Heb je geen internet? Geen probleem. Je kan langskomen bij één van onze vestigingen, of indien gewenst komen wij bij jou langs. Wij zijn actief in elke provincie, in elke gemeente.

Geen standpunten, wél landelijke onderwerpen.

Modern Nederland is de enige politieke partij ter wereld dat geen standpunten heeft. Wij bieden een pure democratie op een moderne manier. Op alle fronten zijn wij niet te vergelijken met andere bestaande politieke partijen. Andere grote onderscheidende factoren zijn; dat wij geen gekleurde partij zijn daar we geen doelgroepen aanspreken, maar alle Nederlanders. Dat wij een eind maken aan de massale verdeeldheid in de kern van onze (economische) samenleving. Dat wij een eind maken aan de commerciële verkiezingsprogramma's, waarbij het winnen van zetels centraal staat én de hoogste prioriteit heeft.

De kracht van Modern Nederland is, is dat alle Nederlanders niet meer voor een gekleurde partij hoeven te kiezen in de hoop dat ooit een standpunt zal worden doorgevoerd. Het digitale stemsysteem zorgt voor directe duidelijkheid en actie. Daarbij is het stemsysteem dusdanig interessant en krachtig. daar wij alle standpunten van alle bestaande partijen digitaal kunnen aanbieden, en heel Nederland kan laten bepalen of een onderwerp doorgevoerd moet worden ja ofte nee. Een eveneens krachtig onderdeel van het digitale stemsysteem is, dat alle onderwerpen die zonder directe zeggenschap vóór de tijd van Modern Nederland door ons neus zijn geboord, digitaal kunnen aanbieden om daar alsnog met z'n allen over te stemmen!

In de basis moeten eens en voor altijd duidelijke afspraken worden gemaakt, en vastgelegd. Zo creëren wij een duidelijke Nederlandse identiteit. Vanuit deze vastgelegde afspraken kunnen wij Nederland met z'n allen verder bouwen. Belangrijke kanttekening; voor het grootste gedeelte is Nederland nu nog Nederland. Binnen enkele jaren is het 'kwaad' geschiedt, en is de Nederlandse identiteit verdwenen. Bedenk dus goed wat je met je laatste stem op een politieke partij doet!

Via onderstaande buttons kun je de digitale onderwerpen inzien, én kun je meer informatie vinden over Politiek op Maat.

Politiek op MaatOnderwerpen

Word onderdeel van de toekomst, steun de campagne!

Help-, denk- en doe mee! Steun Modern Nederland in aanloop naar de landelijke politieke 2e Kamer verkiezingen. Op meerdere manieren kun jij ons steunen; onderdeel worden van onze Kamer, het afsluiten van een lidmaatschap, een donatie doen, Vriend van de partij worden, en jouw steunbetuiging indienen.

Modern Nederland | Vereniging met volledige rechtsbevoegdheid | oprichtingsdatum, 11-09-2018
www.modern-nederland.nl | info@modern-nederland.nl 
06 38 18 69 53
NL90INGB0009028906 | KVK 72555807 | RSIN 859151542
 SBI 9492

Volg ons op Social Media