Modern Nederland

Directe Digitale Democratie

Modern Nederland 
Modern Nederland is een politieke vereniging dat is opgericht op 11 september 2018. Modern Nederland staat voor een directe digitale democratie en politiek op maat. De doelstelling van Modern Nederland is het winnen van de landelijke politieke Tweede Kamer verkiezingen in maart 2021.   

Kamer van Modern Nederland 
In aanloop naar de landelijke politieke Tweede Kamer verkiezingen (maart 2021) bouwen wij een 'secundaire Tweede Kamer', de Kamer van Modern Nederland. Onze Kamer telt 150 zetels. Elke zetel wordt bekleed door een zetelhouder. Zetelhouders zijn onderdeel van de denktank, ondersteund de partij met zijn of haar politieke visie en ideeën en ondersteund de zetelhouder (in overleg) de politieke campagne.   

Zetelhouder Modern Nederland 
Een zetelhouder is minimaal 4 uur in de maand beschikbaar (elektronisch of fysiek). Een zetelhouder is in overleg aanwezig bij de ingeplande (maandelijkse) bijeenkomst. Een zetelhouder kan zich kandidaat stellen voor de kandidatenlijst (optioneel). Indien gewenst ontvangt de zetelhouder een aantekening op het CV met een daarbij behorende referentie. Een zetelhouder heeft gratis toegang tot ons (internationale) netwerk.
 
Lidmaatschap en contributie 
Een zetelhouder is lid van de Kamer van Modern Nederland. Een zetelhouder betaald maandelijks een vastgestelde contributie van €100. Een zetelhouder ontvangt rond de 20e van elke maand een standaard bericht dat de contributie van de betreffende maand kan worden overgemaakt. De startdatum van de contributie is de maand van ondertekening van de overeenkomst. De minimale einddatum van het lidmaatschap is 17 maart 2021 (datum stemming landelijke politieke Tweede Kamer verkiezingen).

Vul onderstaand formulier in om jouw lidmaatschap te bevestigen.

Modern Nederland | Vereniging met volledige rechtsbevoegdheid | oprichtingsdatum, 11-09-2018
www.modern-nederland.nl | info@modern-nederland.nl 
06 38 18 69 53
NL90INGB0009028906 | KVK 72555807 | RSIN 859151542
 SBI 9492

Volg ons op Social Media